Blåbärsbarnen fick besök av Love Conscious Family

Lilla Sverigebyn fick besök av Love Conscious Family som tyckte att det var super kul med ett veganskt dagis då de själva varit det i många år. Lilla Aurora med mamma Melanie och pappa Tobias är en riktig liten världsresenär (hon föddes på Bali med hemförlossning!) och hittade snabbt anklang med våra blåbärsbarn.

Här kan ni se deras härliga besök hos oss i två delar och glöm inte att kolla in deras inspirerande Youtube kanal 🙂

Tusen tack för att ni har varit här och att vi har fått lära känna er underbara människor <3

Vill man läsa mer om familjen Love Conscious Family och hur de reser världen runt med ett litet barn och lever på en växtbaserad kost kan ni också kolla in min dotters intervju med dem för resebloggen Ett Annat Liv.

Del 1

Del 2